Hur du köper en begagnad Jetta

Volkswagen Jetta är en bilmodell med dragkraft. Det finns gott om begagnade Jettas på marknaden som du kan köpa för en bråkdel av priset för en ny. De tidigare modellerna av Jetta var inte så snygg och funktionell som de nyare modellerna. Den nya utformningen av denna kompakta sedanmodell introducerades i mitten av 1990-talet, vilket gör detta till ett populärt val för bilköpare i deras 20s och 30s. Efter 2005 blev Jetta igen omgjorda i en medelstor konsumenter bil med betydligt mer utrymme. Instruktioner
1

Bestäm ungefär vilket år du vill att din använt Jetta vara. Det gör stor skillnad när man köper en Jetta eftersom det har gått igenom flera omdesign. De tidigaste modellerna är inte lika snygg eller mäktig, men de kan vara billigare än nyare modeller. Modeller från 1990-talets mitt fram till ca 2004 är mer kraftfull men ändå kompakt. Modeller tillverkade efter 2004 är mer konventionell utformning och ansåg medelstora bilar.
2

Besök lokala återförsäljare som säljer Volkswagen Jettas och söka efter handlare på nätet som kommer att leverera bilen till dig. Gör anteckningar om varje återförsäljarens val och priser. En lista med bilförsäljning webbplatser finns i avsnittet Resurser..
3

Begär mer information från återförsäljare för begagnade Jettas du funderar på att köpa Denna information bör innehålla bilens körsträcka, olycka och ägande historia och eventuella planer betalning. De bör kunna förse dig med ett fordon historia rapport.
4

räkna ut din budget. Detta bör inbegripa hur mycket du kan betala för en bil och hur mycket du har råd med varje månad. Det finns många modeller av Jettas tillgängliga, så du bör kunna hitta en som passar din budget. Normalt bör din betalningsplan vara under fyra år. Undvik att acceptera en längre avbetalningsplan för att minska din månatliga betalningar.
5

Förstå den allmänna kostnadsnivån riktlinjer för inköp av nya bilar. Om du vill köpa en Jetta som är tre till fyra år gamla, räkna med att betala ca $ 10.000 till $ 18.000. Sex till nio år gamla begagnade fordon varierar från $ 5.000 till $ 9.000 och modeller 10 år och äldre kan vara så billig som $ 1.000 till $ 2.000. Men Jettas denna gamla kommer förmodligen att vara opålitliga.
6

beakta ålder och körsträcka av Jetta noga innan du köper den. Bara för att en bil är inte så gammal, betyder inte att det kommer att ha låg körsträcka. Generellt 155.000 miles på en begagnad bil anses vara mycket hög. Du bör överväga att undvika Jettas med mycket hög körsträcka. Oavsett vilken typ av affär du kan få, kommer det inte vara bra om bilen behöver större reparationer efter en kort tid. Den ideala åldern för en begagnad Jetta är tre till fem år. Detta är gammal nog att du kan hitta en affär men ny nog att det är mest troligt fortfarande tillförlitliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77367.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.