Hur Hyr en begagnad bil

Det är förståeligt att de flesta människor vill hyra bilar som ser ganska nya eller lyxiga, men äldre, kan begagnade bilar vara lika attraktiv och genomförbara - för ett billigare pris. Instruktioner
Rent-a-Wreck
1

Gå till webbplatsen för en av de som används mest kända biluthyrningsföretag i världen, Rent-a-Wreck. Läs deras "Om" sida där de berättar hur de testar alla sina fordon för att se till att de fortfarande är i bästa skick.
2

Använd Rent-a-Wreck.com s "Sök efter plats" ruta på huvudsidan för att se om de har en hyra anläggningen i ditt tillstånd. Addera 3

Besök närmaste Rent-a-Wreck plats. Vid många av sina platser, kan du hyra bil med kontanter i stället för ett kreditkort.
4

Hyr en bil eller lastbil för ett pris som är billigt snarare än lyxiga.

Alternativ
5

Check Google eller Gula sidorna för lokal, som används oberoende biluthyrning.
6

Klicka på Hertz "rent2buy" hemsida (se Resources) där Du kan hyra en begagnad bil och sedan köpa den. Detta är ett bra alternativ om du planerar att testa och köpa en begagnad bil.
7

Läs detaljerna i Hertz '"rent2buy"-programmet på deras hemsida. Du har en tre-dagars hyra tid som gör att du kan ta bilen ut ur stan för en riktig provkörning. De erbjuder alla modeller av bilar och utan tvekan lite bättre än du skulle få på Rent-a-Wreck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77333.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.