Hur man handskas med en använd-bilförsäljare

Att handskas med en begagnad-bil försäljare är ett nödvändigt ont när du är på marknaden för en begagnad bil. Medan vissa begagnade bilar säljare är ärlig och har ditt bästa för ögonen, kan mysteriet kring en begagnad-bil försäljning gör det svårt att bedöma om du verkligen får det bästa möjliga. Det enklaste sättet att hantera trycket och erbjudanden från en begagnad bil försäljare är att slutföra tillräcklig forskning innan du besöker generalagenten. Instruktioner
1

hitta fordon på nätet. Innan du ställer foten på ett återförsäljaravtal mycket, använde forskning bilar till salu i ditt område genom att använda en webbplats som AutoTrader.com eller Cars.com. Dessa tjänster kan du söka begagnade bilar som finns nationellt, och de kan också sätta dig i kontakt med Internet försäljningschefer vid varje återförsäljare. Kontakta en Internet försäljningschef kan spara tid och pengar, eftersom de kan ge upfront prisuppgift utan spelen brukar förväntas vid ett återförsäljaravtal.
2 återförsäljare

Kontakt. Första kontakt kan ske via någon av de ovan nämnda webbplatser, e-post eller per telefon. När du kontaktar generalagenten, kanske du upptäcker att du och säljaren har olika agendor. Du kanske har specifika frågor om fordonet eller pris, medan säljaren kommer att vara helt fokuserad på att få dig att besöka utställningslokalen för en provkörning. Du bör träffas någonstans i mitten, med säljaren gå med på att ge dig priser och annan information när du accepterar att komma in på en provtur och samråd.
3

Research prisuppgift. När du har angett en provkörning utnämning, använder en tjänst som Kelley Blue Book (KBB) för att fastställa marknadsvärdet av fordonet. Begagnade-bilhandlare betalar grossistpriser för begagnade bilar, och denna siffra är nära till mässan andrahandsvärde som listas på en tjänst som KBB. Göra ett erbjudande på $ 1,500 till $ 2,000 ovanför mässan andrahandsvärde kommer att ge återförsäljare med en skälig vinst, och kommer också att erbjuda dig besparingar över föreslagna priset.
4

Besök partiet. När du bestämmer din favorit fordon och det belopp du vill betala, kan du göra upplysta erbjudanden på generalagenten. Efter din provkörning, göra en rättvis pretax erbjudande baserat på din KBB forskning.
5

förhandla och avsluta affären. Försäljaren kan bortse din första erbjudandet och komma tillbaka med en "första penna," en offert som är väldigt hög. Begagnade bilar säljare föredrar att förhandla ner från ett konstgjort högt pris för att förhandla upp från ett lågt pris. Motstå denna frestelse, motverka med ett erbjudande som är något högre än din första. Berätta säljare som du har bara 30 minuter att komma överens om ett pris och att du lämnar om förhandlingarna stagnerar. Om en återförsäljare inte kan förhandla ärligt i 30 minuter, kommer de förmodligen aldrig att erbjuda ett rimligt pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77319.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.