Köptips för en begagnad Volkswagen Jetta Diesel

När oljepriset går upp, konsumenterna leta efter fler bränslesnåla bilar. Överraskande, slår den gas körsträcka på en Volkswagen Jetta Diesel även några hybridbilar i samma klass. Diesel brinner rent och ger några bra effekt i Jetta och gör det roligt att köra. Populär för år i Europa, bilar som drivs med diesel har nu en marknad i staterna, och att hitta en Jetta på begagnade marknaden kan vara utmaning. Tillförlitlighet

Volkswagen Jetta diesel kan vara rolig att köra och spara pengar på gas pump, men det gör ibland bryta ner. Om du köper en begagnad modell redan utanför fabriken eller förlängd garanti, vet att en resa till mekaniker butiken kan kosta lite. Som med många importen, material och arbetskostnad på Jetta Diesel kan vara dyra.

När du handlar för din Jetta Diesel, begära att ett fordon historia rapport från en ansedd bil rapportering byrå. Bilen Rapporten bör lista alla kollisioner och frågor titel med fordonet, samt status för säkerheten påminner och NHTSA kollision betyg säkerhet. En gemensam säkerhet minns från vissa modeller av Volkswagens är en trasig bromsljuskontakt. Om du undrar om en viss Jetta kvalificerar sig för ett återkallande eller har servats enligt det, få VIN och kontakta en Volkswagen återförsäljaravtal.

Be att få se underhållsjournaler. Testa alla växlar, funktioner, lökar och tillbehör under din provkörning. Ett problem med en vara får inte hindra ditt köp av bilen, men ringa en återförsäljare eller europeisk motor reparationsverkstad för att ta reda på kostnaden för att fixa problemet innan du gör ett erbjudande på bilen, eller be säljaren om han skulle vara villig att åtgärda det. Fråga efter flera nycklar eftersom programmerade Volkswagen "switchblade" nycklar kostar ett par hundra dollar eller mer för att ersätta
Underhåll

Volkswagen Jetta Dieselbilar kräver oljebyten och andra regelbundna underhåll som andra bilar. Till skillnad från andra bilar, men behöver en diesel särskild vård under oljebyten och din lokala olja och glidmedel butiken kanske inte kan hantera ett dieselfordon. Ringa runt och ta reda på hur mycket det kostar att få oljan bytt och vätskor och filter kontrolleras och vilka lokala butiker kan sköta arbetet. Om du behöver köra den till en återförsäljare eller specialaffär, faktor som i din ägandekostnad innan du köper.
Shop Around

När du har beslutat om året och funktioner du behöver på din begagnade Volkswagen Jetta Diesel, söklistor på välrenommerade används online bil marknadsplatser och online-auktioner auto. Köp från välrenommerade rankade säljare när det är möjligt. Utöka dina söklistor utanför den lokala marknaden för bästa resultat. Eftersom diesel Jettas kan vara sällsynta i staterna, kan du behöva köra upp till ett par hundra miles för den bil du vill ha till det pris du har valt. Ha tålamod och fortsätta leta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77272.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.