Den bästa strategin för att köpa en begagnad bil vartannat år

Kostnaden för en ny bil kan vara oöverkomliga för många människor . Köpa en pålitlig begagnad bil kan spara mycket pengar samtidigt som det ger en pålitlig bil . Vissa konsumenter utarbeta en strategi för att köpa en begagnad bil vartannat år , vart och ett högre värde , för att spara tillräckligt med pengar för att så småningom köpa en ny bil . Budget

Ställ ett visst prisintervall för din begagnade nästa bil . Spara en vecka eller månad belopp för att nå målet för prisintervallet inställd för den använda nästa car.Set en försäljning eller inbyte priset för din nuvarande bil . Använd Kelley Bluebook eller en webbplats tjänst för att uppskatta värdet av din nuvarande bil . Håll dig uppdaterad med och dokument underhåll så att du får den bästa handels - in belopp eller försäljningspriset för din bil .
Handla för begagnad bästa bilen

När du har nått din finansiella mål , recension bilar i målet prisintervallet för prestanda, underhåll frågor och personliga preferenser . Efter att ha valt den bil du tänker köpa , se till att kolla historien av bilen för olyckor eller större underhållsfrågor . Fråga om begagnad bil är fortfarande under garanti för några större delar av bilen .

Inspektera insidan och utsidan för skador . Inspektera motorn för slitna remmar , läckande vätskor och kontrollera nivån på vätskor som motorolja , bromsvätska och transmissionsolja . Be att få en mekaniker inspektera bilen och ge feedback om tillståndet i bilen . Kostnaden för en mekaniker att kontrollera fordonet kan vara en liten kostnad jämfört med att hantera ett stort problem med bilen senare .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77271.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.