Hur hittar Off-leasingfordon

Off-leasingfordon (vars kontrakt har löpt ut) är önskvärda begagnade bilar. De kan vara så gammal som fem år, men i allmänhet är ett till tre år gamla. Deras körsträcka är ofta låg till måttlig och de är oftast i gott skick. Dessutom är de ofta fortfarande under garanti. Om du är i marknaden för att köpa, det finns flera ställen att leta efter off-lease fordon. Instruktioner
1

Kontrollera nya fordon återförsäljare. De säljer begagnade fordon. När någon vill hyra ett nytt fordon, får de det på nya fordon återförsäljare. Denna återförsäljare kan köpa den gamla, numera off-lease fordon, kontrollera och certifiera den vara i gott skick och sedan sälja den.
2

Be för off-lease fordon på begagnade-fordon återförsäljare. Begagnade-fordon återförsäljarna köper ofta inventering på auktioner, som är där leasingbolag skickar ofta off-lease bilar. Vissa BEG FORDONSGARANTI återförsäljare annonserar att de är specialiserade på off-leasingfordon.
3

Köp på en auktion, men var försiktig. Du kommer inte att tillåtas att delta i en grossist återförsäljare 'auktion. Endast återförsäljare kan närvara dem. Auktionerna du kan delta är detaljhandeln auktioner som säljer fordon från många källor, och vissa av dessa fordon är i grov form. Du kommer också att få betala en premie, vanligtvis en procentsats av köpeskillingen, utöver inköpspriset. Var noga med att fråga hur du kommer att få titeln på fordonet. Köparen akta.
4

köpa online. Många webbplatser specialiserade på försäljning av off-lease fordon. Läs deras avtal och annan information noga. Hur kommer du att få titeln? Hur kommer bilen att levereras till dig? Är villkoret garanteras? Finns det ett sätt att förhandsgranska fordonet?
5

Köp genom en webbplats som inlägg fordon som inte är helt off-lease ännu, men kommer snart. Dessa fordon är upplagt av människor som vill få ut av ett hyresavtal och kommer att låta dig ta över betalningarna. Ibland kommer även betala dig ett incitament att göra det. Du kommer att behöva godkännas av leasingbolaget att göra detta, men när alla betalningar görs, kan du köpa den direkt direkt från leasingbolaget på samma sätt som alla andra personer som har hyrt ett fordon. Som ovan, gör dina läxor: ställa frågor

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77251.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.