Hur du kontrollerar om en citron bil

Att köpa en begagnad bil är ett skattemässigt ansvarsfullt beslut. Om du av misstag köper en "citron", kunde det dock börja förvandlas till en mardröm. En citron är en bil som har en hel del mekaniska problem. Genom god planering, kan du kontrollera om en citron bil innan du gör ett köp. Ta alla de rätta stegen för att se till att du köper en bil som är ett bra värde. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN)
Visa fler instruktioner
1

Använd chassinumret för att kontrollera bilens historia. Varje bil har en unik VIN. När en mekaniker utför underhåll på ett fordon eller närhelst fordonet ändras handen, det registreras i fordonets history.The fordon historia också visar om bilen har varit i en olycka eller om det har varit listad som bärgats, ett tydligt tecken på att det är en citron . Du kan kontrollera historia av bilen genom sin VIN. En fri sökning på AutoCheck, en uppdelning av kredit värdering företaget Experian, visar det antal poster som en bil har, men du måste betala för att se den fullständiga rapporten. CarFax tillhandahåller en liknande tjänst. Din lokala DMV kan ge en liknande historia, men kan inte ge en exakt historia om bilen har ägts i flera stater.
2

Hyr en oberoende mekaniker att undersöka bilen. Innan du gör ett köp - vare sig från en individ eller en begagnad bil säljare - ta bilen till en mekaniker du litar
3

Bestäm vad du vill i förväg.. Om du går in i en begagnad bilhandlare utan en idé om vad du vill, kan en oärlig bilhandlare leda dig till en bil som han vet är en citron och försöka övertyga dig att köpa den. Internet gör det lätt att forskning bilar på nätet. I en begagnad bil, kan du söka efter vanliga mekaniska problem till specifika märken och modeller av bilar. Du kan också visa upp på generalagenten med en specifik bil i åtanke om du har tittat över sina register på nätet.
4

Leta efter en garanti. Inte alla begagnade bilhandlare erbjuder en garanti, men om en återförsäljare gör, då du kan känna dig trygg i att göra ditt köp.
5

provköra bilen under en längre tid. När du provköra bilen, vill du gå för mer än bara en enhet runt kvarteret. Du måste se hur bilen uppträder vid både låga och höga hastigheter. Om du bara kör den en kort stund, kan du missa stora problem, t.ex. transmission problem vid höga hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77250.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.