Hur du köper en hög körsträcka Truck

Det bästa verktyget för att köpa en bil är att använda bilens brister till din fördel. Den svåraste delen är att se till att du inte ska köpa ett fordon som kommer att lämna dig strandsatta eller oförmögen att få jobbet gjort. En hög körsträcka lastbil är inget undantag från denna regel. Se till att det enda fel på trucken är att den har hög miles. Var inte rädd att ställa frågor. Har en bilmekaniker inspektera lastbilen innan du bestämmer dig för ditt köp. Instruktioner
1

Inspektera fordonet ordentligt. Krypa under och kolla underredet. Leta efter läckor av något slag. Ställ frågor om något ovanligt under fordonet. Känn slangar och komponenter undertill för stabilitet. Om de känner sig lös, då det kan finnas en framtida reparation räkningen att betala.
2

Öppna huven och kontrollera vätskenivåer. Använd en ren trasa för att torka av oljestickan. Vid kontroll av oljan, leta efter vatten på oljestickan. Ta bort locket från kylaren och leta efter tecken på rost där kylmediet. Kylvätskan måste vara ljust grön. Undersök batterikablarna för korrosion. Inspektera bälten att se till att det inte finns några tecken på slitage eller nötning. Du kommer att hitta fel, men det är viktigt att de inte kommer att hindra driften av trucken. Addera 3

Veva trucken och lyssna noga. Du ska inte höra någon typ av knackning eller klingande som motorn körs. Observera under huven för någon typ av läckage. Titta komponenterna som de arbetar tillsammans med resten av fordonet. Titta remskivorna när de rör remmen. Titta efter någon tvekan i bältet rörelsen. Detta skulle kunna vara ett tecken på en komponent på väg att gå dåligt eller låsa upp.
4

Kör bilen i några minuter. Aktivera varje växel lastbilen erbjuder. Lyssna på ljudet av turbon engagerande (om sådan finns). Broms ofta för att testa konsekvensen av bromsoperationen. När du stänger lastbilen ned, åter inspektera vätskor och remmar för att se om något läckt ut eller om det finns något om att bryta eller låsa upp.
5

Insistera på att veta var lastbilen var drivs vid. Lyssna till ägaren som han förklarar vad lastbilen användes till och där lastbilen har varit. En lastbil sitter eller drivs kustnära områden eller i tunga nordliga vintrar kommer att ha mer exponering för salt. Salt kan leda till för tidig rost på kroppen. En lastbil som drivs i högtrafikerade städer kommer att ha mycket mer slitage än om det användes över vägen eller på landsbygden.
6

Begär register underhåll. Livslängden av lastbilen är beroende av vård den har mottagit. Om du ser till att hålla den här lastbilen kör för en lång tid framöver, måste du veta hur ofta de oljebyten var och när systemet var trimmad-up. Fråga om lastbilen kör en speciell olja för hög körsträcka motorer eller om den vård den får är vanligare nu, att lastbilen går framåt i miles och år.
7

Forskning fordonet nätet för att lära hur mycket en bil med hög körsträcka bör säljas för. Utred parti-och detaljhandeln värdet och hitta en rimlig mitt på vägen priset att erbjuda säljaren. Trucken kan ha många miles kvar på det, men det faktum att miles är höga gör inga avskrivningar bilens värde kraftigt. Använd brister till din fördel. Säljaren kan slå några dollar av priset, om ett fönster går sönder eller om det finns en vandrande repa eller buckla på kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77232.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.