Hur kan jag söka upp en rapport bil historia?

När du köper en begagnad bil på nätet eller hos en återförsäljare, är en bil historia rapport ett ovärderligt verktyg som hjälper konsumenterna att se till deras framtida köp inte är spetsad med problem. Med bara ett chassinumret, kan en bil historia rapport dras upp på ett ögonblick via Internet. Online Vehicle History Report

första plats som man kan slå upp en rapport bil historia är genom en online bil historia rapport byrå. Det finns fyra stora företag som sätter ihop rapporter bil historia. Var och en erbjuder olika tjänster och olika aspekter av bil historia rapport

De fyra stora byråerna är Carfax,. AutoCheck, Gratis VINCheck, National Motor Vehicle Titel Information Systems Database
p Om du loggar in. till Carfax webbplats (carfax.com), lovar att visa någon olycka historien om bilen och om bilen har haft titeln problem på grund av bärgning skräp eller översvämning. Dess rapport kommer också att föra tillbaka påståenden bedrägeri skador och se till att odometers inte rullades tillbaka. En rapport kostar $ 29,99.
P Om du väljer AutoCheck, (autocheck.com) notera att den är ansluten till Experian, vilket är kreditupplysningsföretag företag. Det också, löften, att ha omfattande rapporter med olycka information och eventuella tidigare problem med bilen. Den kommer också att visa överallt bilen registrerades. Kostnaden för en rapport är $ 20.

Vill använda Carfax och Autocheck, krävs det VIN av bil du söker upp och ID och kreditkort information från konsument som köper rapport.
< p> En fri metod för att se om bilen är stulen är genom att besöka FreeVINCheck (NICB.org) Denna webbplats är en fri sökning av National Insurance Crime Bureau. Detta hjälper konsumenterna att säkerställa att fordonet de köper inte anskaffad olagligt och titeln är intakt.

Slutligen kan konsumenten använda en annan gratistjänst genom den amerikanska regeringen för att hjälpa till i sitt beslut. The National Motor Vehicle Titel Information Systems Database är en Förenta staternas Department of Justice webbplats som har ingått avtal med Auto Data Direct och Carco gruppen att leverera rapporter fordon historia. Hittills har endast 38 stater som deltar i denna tjänst. Skaffa informationen är gratis.
P Alla FreeVINCheck och NMVTISD kräver är VIN numret av fordon du söker upp.
Återförsäljare
p Om du inte vill få bilens historia rapporten själv, är det näst bästa stället att få den från återförsäljaren. Alla välrenommerade återförsäljare kommer att få rapport fordon historia på fil vid köptillfället, och de bör vara beredda att visa det till dig gratis. Väl på återförsäljaravtalet, är det så enkelt som att be om bilens historia rapport, de i allmänhet kommer att skriva ett ut för dig på ett ögonblick Addera ditt bil historia rapport Tvist
.

Medan bil historia rapport verkar vara ett värdefullt verktyg, en 2009 undersökning av "Consumer Reports" tidningen fann att många av de webbplatser bil historia kommer att ge bilar ett friskintyg, när det i verkligheten finns det skador som inte rapporterats . När en bil är i en olycka, och ägaren hade inte kollision försäkring eller om bilen var en hyra titeln kan fortfarande behålla bilen är ren. Även om bilen inte bedöms en total förlust av försäkringsbolagen, kan det ändå ha en ren titel. Det rekommenderas att en certifierad och utbildad mekaniker undersöka alla begagnad bil innan köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77197.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.