Hur avdelning ett fordon

Titelpåläggning ett fordon är att förbereda dokumentation och registrering av pappersarbete att bevisa att du äger ett fordon. Titelpåläggning görs normalt i samband med registrering av ett fordon att köras på allmänna vägar. Du kan behöva besöka en lokal gren av Department of Motor Vehicles för att lämna in papper och betala några avgifter i samband med textning. Medan vissa DMV centra godta handlingar per post, är det oftast bäst att lämna allt i person, i fall du gör ett misstag på någon av de blanketter som krävs. Saker du behöver
Befintliga fordon titel
Visa fler instruktioner
1

fylla i baksidan av titeln dokument för fordonet. Det finns ett avsnitt som heter "köpare" eller "köpare" på baksidan av fordonet titlar. Detta är det avsnitt du behöver fylla ut.
2

Har den person som sålde du bilen fyller ut hennes uppgifter på baksidan av titeln i respektive avsnitt märkta för säljaren av fordonet . Addera 3

Skaffa rätt dokumentation titel registrering från Department of Motor Vehicles. Du kommer att vilja följa med säljaren till DMV för att fylla i pappersarbete på titeln registreringsansökan. Om detta inte är möjligt, har säljaren fylla i den del av ansökan som gäller för säljaren och tar ansökan till DMV.
4

Presentera DMV med den gamla titeln och ansökan för en ny titel.
5

Betala tillämpliga avgifter för textning. Den DMV kommer ut en avgift för den nya titeln. Denna avgift varierar från staten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77192.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.