Hur du köper en begagnad Honda Civic

Att köpa en begagnad Honda Civic kan vara ett bra val om du är ute efter en långvarig bil med bra gas körsträcka. Honda Samhällskunskap kan få från 28 till över 34 miles per gallon, beroende på vilket år och motorn. Instruktioner
1

Ha en mekaniker eller en betrodd vän kunnig om bilar går med dig att titta på Civic. Om ingen är tillgänglig kommer du att leta efter möjliga problemområden själv. Öppna huven att titta på motorn och andra delar. Kontrollera oljan och se till att det ser klart och inte svart, vilket är ett tecken på interna problem i motorn. Titta under bilen och kontrollera att det inte finns någon olja läcker. Kontrollera transmissionsolja och se till att den är tydlig och inte rött, vilket är ett tecken på skadade redskap.
2

Öppna bakluckan och lyft mattan liner på golvytan som täcker reservdäck . Detta område är känt för att läcka i vissa äldre samhällskunskap och kan ha stående vatten eller rost under reservhjulet. Ett tecken på läckande vatten i stammen är en unken lukt när stammen öppnas.
3

provköra bilen. Under enheten, kontrollera att ljusen, bromsar, blinkers, farthållare, och alla radio-och temperatur kontroller är i funktionsdugligt skick. Vissa modeller som gjordes i Kanada var inte utrustade med luftkonditionering. Se till att kontrollera detta om du vill ha luftkonditionering, även om du köper bilen under den kalla årstiden. Att betala för att ha ett system för luftkonditionering sätta i en bil kan bli mycket dyrt och ofta inte värt kostnaden för en begagnad bil.
4

Titta runt på framsidan av bilen under instrumentpanelen, i mittkonsolen eller direkt under radiokontroller för en cigarettändare om du vill ha en i bilen. Många Honda Samhällskunskap kom inte med cigarettändare.
5

Inspektera och betygsätta bilen enligt Kelley Blue Book standarder. Se vilka villkor färgen och kroppen är i, vilken kondition interiören är i, hur bilen körs och vad den allmänna skick bilen är.
6

Sök Kelley Blue Book och input bilens uppgifter och villkor för att få ett verkligt värde. Erbjud säljaren detta värde eller lägre för bilen. Säljaren kan ha giltiga skäl att höja priset, liksom en ny CD-spelare, anpassade hjul eller ett larmsystem, men priset bör ligga nära Kelley Blue Book värde. Om säljaren vägrar att komma till ett rimligt pris, leta efter en annan bil. Honda Civic är mycket populära och används modeller som är lätta att hitta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77162.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.