Hur du köper en bärgad titel

Köpa en bärgad titel fordon kan vara ett riskfyllt företag, men med lite ansträngning och forskning från din sida, kan du se till att du inte bara får en bra affär, men en pålitlig bil också. Bortsett från att spara pengar, köpa bärgning fordon är en form av återvinning, eftersom du återanvänder bilar annars betytt för skroten. Instruktioner
Hur du köper en bärgad titel
1

Kontrollera att du får ett erbjudande. Anser inte någon bärgning fordon som inte är mer än 60 procent utanför Blue Book värde. Tänk på att oavsett hur bra affären är, du tar en risk att köpa ett bärgat fordon, så fördelarna måste väga tyngre än de potentiella downfalls.
2

Forskning verkstaden eftersom många bärgning titel reparationer är ökända för att vara av sub-par kvalitet. Kolla på nätet för kundrecensioner och dessutom, tveka inte att fråga i affären om referenser. Om något verkar vara mindre än professionell om återförsäljarna i fråga, vidarebefordra köpet. Addera 3

Bekanta dig med din statens bärgning lagar. Många stater kräver inte att den bärgade titeln skilja mellan översvämningsskador och skador från ett vrak. Du vill inte köpa en översvämning-skadade bilen. Om ditt tillstånd inte har många lagar angående bärgade titlar, kanske en bärgad titel är inte en god investering i ditt fall.
4

Få en Carfax.com rapport på fordonet (s) i fråga hjälp av VIN (se länk i Resources). Ofta är bärgade fordon består av 2 bilar sammansvetsade. Carfax rapporter är vanligtvis runt $ 20 och kan berätta inte bara på vilka villkor en bil fastställdes för bärgning, men också mer insikt i tillförlitligheten av bärgning återförsäljare.
5

Hämta bilen besiktigas av en betrodd mekaniker innan de köper. Om du inte har en mekaniker som du litar på, be vänner och familj för att hjälpa dig att hitta en. Innan du köper den bärgade fordonet, kan din mekaniker köra flera datorer och fysiska tester för att se till att fordonet är inte bara säkert, men tillförlitlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77126.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.