Hur att hävda äganderätt på en övergiven bil

Så du har märkt en bil sitter på vägkanten, och du kan inte påminna mig någonsin sett någon som kör det. Du börjar tänka att du skulle vilja få tag på denna bil, om det nu finns någon ägare. Påstå ägandet på ett övergivet fordon har gjorts tidigare, och du kan göra det så länge du följer lagen. Det finns två vanliga sätt du kan göra anspråk på äganderätten till en övergiven bil, och några fällor att undvika när du söker äganderätten till fordonet. Instruktioner
Påstå ägande genom att kontakta ägaren
1

Gå till din Department of Motor Vehicles (DMV) och rapportera den övergivna bilen. Berätta DMV officer bilens registreringsnummer eller Vehicle Identification Number (VIN), där du kan hitta på den nedre delen av vindrutan.
2

Kontakta ägaren den övergivna bilen, när DMV kan ta reda på vem som har äganderätten till bilen. Fråga ägaren om du kan köpa bilen eller om hon kan skicka dig titeln. Ge ägaren din adress för honom att skicka dig titeln. När du talar till ägaren av bilen, berätta för honom att bilen kommer att bogseras på hans bekostnad. Som kommer att motivera henne att skicka dig titeln så att du kan ta hand om bilen.
3

Skriv i rubriken till bilen. När du har gjort det, är det ditt. Genom budgivning
4

Gå till din lokala DMV och rapportera övergivna fordonet Addera Påstå ägande. Berätta DMV officer bilens registreringsnummer och VIN. Fråga officeren om han kan spåra ägaren till bilen så att du kan ta ansvar för det.
5

Håll koll på bilen, om DMV inte kan spåra ägaren. Chansen finns, kommer bilen beslagtas och bogsering företaget kommer att auktionera bort det till högstbjudande.
6

Ta din ekonomi och köpa bilen på auktionen. När du har registrerat titeln till bilen, är det ditt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77114.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.