Hur Inspektera en begagnad Dodge Truck

Att köpa en bil är både spännande och stressigt. Ingen vill köpa en bil som kommer att behöva omfattande reparationer under hela ägandet av fordonet. Köpa en begagnad bil bara ökar dessa farhågor. Inte bara är du sysslar med bilen, men du är också undrar om den nuvarande ägaren säger dig all viktig information om fordonet. När du köper en begagnad Dodge lastbil, vara säker på att slutföra grundlig forskning och genomföra en övergripande översyn av fordonet. Instruktioner
1

Forskning särskild modell och år av fordon du är intresserad använda sajter som Automotive.com och MotorTrend.com att få recensioner på lastbilarna. Många äldre modeller kommer att lista frågor och gemensamma reparationer som krävs på varje modell och år. Dessa frågor bör placeras på toppen av din lista.
2

Skaffa en checklista för begagnade bilar för att slutföra en fullständig inspektion. I avsnittet Resurser i denna artikel är ett exempel checklista som kan användas för Dodge lastbilar eller någon annan begagnad bil. Om du inte är bekant med dessa termer har slutföra en betrodd oberoende vård verkstad en inspektion av trucken. Addera 3

Sök bilen historia att se till att fordonet inte har byggts om och vägmätaren har inte rullats tillbaka. Sajter som Carfax.com erbjuda sökningar i offentliga register på fordon. Carfax avgifter $ 34,99 för en enda sökning, men det kan spara dig tusentals i eventuella reparationer.
4

Kontrollera att VIN på instrumentbrädan i bilen matchar dörren, huva och motor. Om du köper bilen genom en individ, kontrollera att den person du har att göra med är samma som anges på titelbladet. Om det är skillnader i VIN-nummer eller ägande, inte köpa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77026.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.