Hur du köper en bil i Victor, är Iowa

Victor en liten stad på 1006 invånare i Iowa County. Även om det har ett antal företag, det finns inga etablerade bilhandlare i staden. Om du vill köpa en bil i Victor själv, privat försäljning och kontroll lokala tidningar är de bästa alternativen. Inom några miles från Victor, hittar du ett urval av bilhandlare i Iowa City och Cedar Rapids. Instruktioner
1

Besök Absolute begagnade bilar i Cedar Rapids, 40 km från Victor, för begagnade och renoverade bilar till låga priser. Absolute begagnade bilar har en inventering inklusive Jeep, Chrysler, Chevrolet, Mercedes och Ford, med de flesta priser under $ 6000. En rad finansieringsalternativ finns tillgängliga, och du kan hitta ytterligare fynd i partiet bakom begagnad Absolute Cars byggnad, där det finns särskilda priser på fordon som ännu inte har rengjorts eller stämde upp.
2 < p> Huvud 13 miles norr om Victor till John Grieder Motors i Belle Plaine till närmaste bilfirma. IT-aktierna Buicks och Chevy lastbilar och erbjuder vänlig service i en småstad showroom. Nya och begagnade modeller finns tillgängliga, och John Grieder kan hjälpa till med finansiering även om du är en första gången köpare eller har liten eller ingen kredit.
3

Hitta ett urval av nya och begagnade bilar på Wes Finch Auto Plaza i Grinnell, 22 miles väster om Victor. Du kan byta in din gamla bil mot en ny eller begagnad bil. Företaget har franchisetagare för GMC, Chevrolet, Dodge, Jeep, Buick och Chevrolet. Du kommer att få en historia fordonsservice med varje begagnad bil, och du kan använda en online-fordon-locator service för att låta Wes Finch veta dina behov och försöker beställa den modell du vill ha.
4

Kontrollera lokalpressen för bilannonser. Lokala publikationer såsom Cedar Rapids Gazette, den östra Iowa Herald, Iowa City Press-Citizen och Daily Iowanen annonsera begagnade bilar i sina sekretessbelagda avsnitt. Kontrollera de webbplatser för dessa papper samt för annonser.
5

Titta på webbplatser som Craigslist, Autos.com, AutoTrader.com, Cars.com och andra.
6

Fråga runt i Victor själv. Även om det är en liten stad, det finns ett antal företag på orten, och du kan komma över små annonser eller lokala medborgare som känner av människor som säljer bilar privat. Kontrollera med lokala bensinstationer och butiker som lager motordelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77023.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.