Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man kan förebygga Däck röta När Lagra en Auto

Däck är inte blir billigare, och chansen om du planerar att förvara din ride du förmodligen inte köpa från köpet bin heller. Flera faktorer beror på hur länge de gummiblandningar dina däck är gjorda av kommer att pågå mot elementen innan de börjar ruttna bort och förmultnar. Det finns en hel del spekulationer kring hur man faktiskt lagra däck på rätt sätt för att hindra dem från att ruttna bort dina pengar en dollar åt gången. Saker du behöver
Lärk plankor av trä
Stora Opaque väskor
pallbockar (4) katalog domkraft
extra uppsättning hjul och däck (tillval)
Visa mer Instruktioner
1

Ta bilen till sin lagringsplats och parkera den där den kommer att sitta tills det är att tas bort från lagret. Lossa muttrarna på alla fyra hjulen och lyft den främre delen av fordonet i luften. Placera pallbockar under främre rambalkar. Lyft den bakre delen av fordonet i luften med en domkraft och placera pallbockar under bakre rambalkar, bilen ska sitta så plant som möjligt
2

Ta bort de fyra däcken från. fordonet. Om en extra uppsättning av hjul och däck finns den bästa metoden är att lagra fordonet på dessa istället för golv uttag, kommer även skräp däck räcka så länge de håller luften. Om reservdäck finns inte tillgängligt inspektera alla vilplan för att se till att fordonet kommer att vila tryggt under tiden för lagring.
3

Välj en plats att lagra hjul och däck från din bil. Det bästa stället för lagring är en sval, ren, torr och mörk plats, så ett garage eller vinden som är föremål för extrem värme är mycket mindre än lämpligt om du inte vill köpa nya däck nästa gång du kör din bil. För de flesta är källaren den bästa platsen så länge den är klar och inte föremål för överdriven fukt.
4

Lägg ut stora plankor av trä för att lagra däcken på, bör träet vara tillräckligt bred att stödja hela däcket. I bästa du kan bygga och hela rutan för att lagra däcken i vertikalt bredvid varandra. Wrap varje hjul och däck i en ogenomskinlig påse och förslut varje lufttäta.
5

Placera däcken så att de kommer att lagras vertikalt om det alls är möjligt. Om du måste lägga dem horisontellt Stapla dem inte högre än 2 och alltid stapla gummit svart till svart och vitt Letter-eller vägg till vit. Täck däcken, där allt du har beslutat att lagra dem så att UV-ljuset inte kan komma åt dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76258.html

Previous:
Next: No

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.