Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

LT Vs . P Tire Betyg

En däcksidan kan berätta en hel del mer information om dess konstruktion än du kanske tror . Siffrorna hittades nära fälgens kant berätta däckets diameter , sektionsbredden och sidoväggen bildförhållande . Bokstäverna , dock behöver lite avkodning som de bokstäver som inte är så tydlig i sin mening , men med lite kunskap kan du förstå de olika mellan ett däck med ett " P " och en " LT " före dess dimensionering information. Den " P " Tire Betyg

Ett däck med en sidovägg som innehåller ett " P " är en personbil däck . Personbilsdäck är avsedda för traditionella bil - baserade plattformar som bär lätta laster såsom passagerare och bagage . Personbilsdäck kan hittas på traditionella bilar av sedanmodell , coupe och kombi sort och kan även användas på minivans , bil - baserade stadsjeepar , crossover fordon och kvartal - till halv - tons pickup lastbilar .

" LT " Tire Betyg

" LT " hittat på något däckets sidoväggar står för passagerare lastbil . Lätta lastbilsdäck är byggda med en tjockare sidovägg och slitbanan som kan stödja större belastningar utan att betona den strukturella integriteten för däcket . Lätta lastbilsdäck används på medeltunga till tunga lastbilar med en halv - till en-tons lastkapacitet och skåpbilar som bär tyngre laster än den traditionella minibuss .

< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76234.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.