Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur till Mount Altimax RT Däck

General Tire utvecklat Altimax RT att vara tyst och långvarig och ger en bekväm åktur. General tillverkar Altimax RT i en mängd olika storlekar för många tillämpningar, och däcket är ett lämpligt val för både sommar-och vinterkörning. Du kan montera General Altimax RT däck på egen hand med rätt däck förändras utrustning. Saker du behöver
Rim klämma däck maskin
Rim
Altimax RT däck
Lube med applikatorborstdelen
Visa fler instruktioner
1

Studera fälg klämma däcket maskin för att förstå dess funktion. Du kommer att se att maskinen har pedaler för att styra luft inflation, rotation av däcket plattan och plattan klämma kontroll. Alla dessa kontroller är märkta på maskinen. Du kommer också att se till att maskinen har en svängande arm däck installation.
2

Lyft kanten upp på däcket plattan med ventilskaftet av fälgen uppåt. Tryck pedalen klämman kontroll och fälgen låses på plats.
3

Lyft Altimax RT däcket upp på maskinen och applicera glidmedel till pärlorna i däcket med applikatorborstdelen.

4

Lägg däcket ned på fälgen och positionen däcket så att du kan svinga installationen armen till kanten inuti hålet i mitten av däcket.
5

Press plattan rotation pedalen medan installationen armen är placerad mellan däcket och fälgen. Den första strängen av däcket kommer nu monteras på fälgen. Upprepa processen för den översta strängen samtidigt som du trycker på den övre sidan av däcket för att pressa ner den under drop mitten av fälgen.
6

Pumpa Altimax RT däck till rätt inflationen märkt på din bil med luften uppblåsningsslangen på däcket maskinen. Du kommer att fästa slangen på ventilspindeln och tryck på inflationen pedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76215.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.