Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Specifikationer för Nankang Geo-Trac

Geo-Trac är ett däck som gjorts av Nankang däck produktionsbolag. Den är utformad för lätta lastbilar eller till stadsjeepar. Det finns många olika typer av specifikationer för Geo-Trac, inklusive däckstorlek, hållbarhet och prestanda. Det innefattar också byggandet sidan, sidovägg utseende, artikelnummer och Uniform Tire Quality Grading betyg. Sidewall Storlek

Geo-Trac finns i en mängd olika storlekar. Enligt Deal Time hemsida, de kommer i storlekar på 8-1/2 inches, 9-1/4 tum, 9-1/2 tum, 10 tum, 10-1/2 tum och 11-1/4 tum. Smalare däck väger mindre och kan ge dig mer fart. Bredare däck är tyngre och ger dig bättre kontroll. Alltid diskutera Däckspecifikationer med din mekaniker innan du installerar nya däck.
Hastighet

Nankang Geo-Trac däcket är ett "S" klassificeringen för däck hastighet. "S" klassificeringarna däck gjorda för en specifik användning. Till exempel fungerar de bra för svag terrängförhållanden vid lägre hastigheter och för körning på vägar och motorvägar i de juridiska hastigheter. De är inte konstruerade för och får aldrig placeras på en racing bil. De kan nå en topp kapacitet på 112 mph. Fortare och däcken kan vara i fara för blåsning. En tävlingsbil behöver ett däck som kan nå minst 186 mph.
Slitbaneslitage

Alla däck är klassade på hur väl deras trappsteg kommer att bära. Högre nivåer av slitbanan slitage indikerar att ett däck håller längre och hårdare villkor än ett däck med lägre betyg slitagevarnare. Den Nankang Geo-Trac har fått ett 500-AB rating på Uniform Tire Quality Betygsskala. Den "500" är en hög slitbanan ware däckbeteckningen, vilket betyder att den kommer att pågå i flera år. Den första bokstaven i "A" anger att Geo-Trac är kapabel att stoppa mycket bra på våt trottoar. Ett "A" rating är bättre än ett "B" betyg. Den andra gradering av "B" anger att däcket kan ge måttlig skydd mot värme erosion. Den lägsta bokstaven i skalan är ett "C." Inga delar av Geo-Trac är klassade som låg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76202.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.