Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hankook RC01 Specifikationer

Hankook är ett däck tillverkande företag som grundades 1941 i Korea. Vid den tiden var den enda däcktillverkaren i Korea. År 1981 etablerade Hankook sitt första dotterbolag i USA, Hankook Tire America Corporation, och under 1992 företaget byggt Akron Technical Center i Centerin, Ohio, Hankook första utländska FoU-centrum. Den RC01 eller "Winter 1 * Pike" däck är en vinter dubbdäck. Stud och specifikationer Profil

Hankook har utformat den RC01 däcket med en ny stud teknik. Istället för tre rader av nitar - det typiska antalet dubbar hittades i vinterdäck - Hankook har lagt sex rader. Dessa extra rader lägga dragkraft stöd och minska mängden buller som avges av däcket. Däcket har utformats med en fyrkantig profil och styvhet Kontroll Contour Theory (SCCT), vilket ger mer kontroll till föraren av fordonet som använder dessa däck i vinterförhållanden.
Form, Bana och bälte Specifikationer

Formen på RC01 däckets fotavtryck har ett stort kontaktyta med marken så att du har mer dragkraft i halt väglag. Slitbanan har en "V"-form som har tagit upp block och ett speciellt gummi skikt för inställning stud stift. Banden har gjorts med höghållfast stål, vilket förbättrar styrningen svarstider och slitbanans livslängd.
Storlek specifikationer

Hankook s RC01 däck finns i över 20 olika storlekar. Alla har en belastning på mellan 82 och 105 samt en fälgbredd mätning av mellan 4,5 och 9 inches. Den fälgdiameter av däck åtgärden antingen 5, 6, 7 eller 8 inches och alla har en diagonal tandad band (DSB) sidovägg. De har maximal luft kapacitet 44 eller 55 psi, och de kan hantera maximal lastkapacitet på mellan £ 1047. och £ 2028.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76199.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.