Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Chevrolet hjulinställningssystem specifikation

När du söker efter justeringsmarkeringarna speciell av en bil, är det viktigt att söka efter den specifika märke, modell, årsmodell och trimma av fordonet, snarare än bara göra. Även inom en viss klädsel i ett givet års modell av ett fordon, kan inriktningen vara annorlunda om olika fjädring paket, såsom sport sport fjädring, erbjöds. Hjulinställning Basics

De viktigaste delarna av en grundläggande hjulinställning är caster, camber och toe. Den axellutningen mäter lutningen på en imaginär linje som passerar genom styrningen pivot av ett hjul, med vertikal är noll. Om toppen av lutningen passerar bakom vertikal, då hjulet har positiv gjutmaskinen.

Camber är vinkeln ett hjul lutar när den betraktas från fordonets front. Hjul som lutar utåt i toppen visar positiv camber.

Toe är vinkeln hos hjulet i förhållande till fordonets centrumlinje, sett uppifrån. Tå ges i positiva grader eller tum representerar ett hjul som är vinklad något inåt, mot mitten av fordonet, vid dess främre.
2010 Camaro SS

idealisk miljö för castervinkeln på fronten är 6,6 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen, med ett kors tolerans om 0,75 grader. En idealisk miljö för camber vinkeln på fronten är -0,8 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen, med ett kors tolerans om 0,75 grader. En idealisk miljö för camber vinkeln på den bakre änden är -0,4 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen. De främre och bakre toe-in bör fastställas till 0,2 grader, men kan variera med 0,2 grader i endera riktningen.
Den 2010 Impala LTZ

En idealisk miljö för castervinkeln på fronten är 3,15 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen, med ett kors tolerans om 0,75 grader. En idealisk miljö för camber vinkeln på fronten är -0,7 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen, med ett kors tolerans om 0,75 grader. En idealisk miljö för camber vinkeln på den bakre änden är -0,9 grader, men det kan variera med 0,50 grader i endera riktningen. De främre och bakre toe-in bör fastställas till 0,1 grader, men kan variera med 0,2 grader i endera riktningen. Den 2010 Malibu

anpassningen specs är
samma för alla klippningar av 2010 Malibu, inklusive hybrid. En idealisk miljö för castervinkeln på fronten är 2,9 grader, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen, med ett kors tolerans om 0,75 grader

idealisk miljö för camber vinkeln är. - 1,0 grader för vänster framhjul och -0,7 grader för höger framhjul, men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen på båda hjulen, med ett kors tolerans om 0,75 grader.

idealisk miljö för camber vinkel på den bakre änden är -0,8 grader, men det kan variera med 0,60 grader i endera riktningen. De främre och bakre toe-in bör fastställas till 0,2 grader, men kan variera med 0,2 grader i endera riktningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76198.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.