Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur Följ Kevlar till gummi

Kevlar är det varumärkesskyddade namnet på DuPonts familj av hög temperatur resistenta, syntetiska produkter aramidfiber. Kevlar är ett mycket elastiskt material med stor styrka och extra termisk stabilitet. Några användningsområden för Kevlar inkluderar däck, mekaniska bälten, brandsäkra kläder och kroppsskydd. Gummi och Kevlar är ofta bundna i däck där Kevlar fibrer vävs över gummiskikten för armering. Dessa processer är bäst bedrivs i en industriell miljö. Saker du behöver
Latex lim
Resorcinol lim
Formaldehyd
Natriumhydroxid
Vatten
Bermixer
Hard plasthink eller container
Engångshandskar gummi
Oven
Visa fler instruktioner
1

Mät lika mängder resorcinol, formaldehyd, latex lim och vatten. Mät hälften så mycket natriumhydroxid.
2

Blend tillsammans resorcinol, formaldehyd, natriumhydroxid och vatten i en hård plast behållare med Bermixer i två minuter. Låt lösningen sitta i minst fem timmar avslöjats vid rumstemperatur.
3

Cover och boka den uppmätta latex lim förrän blandningen har sat.
4 < p> Blanda den uppmätta latex lim med hälften så mycket vatten och tillsätt till lösningen av resorcinol och formaldehyd. Blanda väl med en Bermixer i minst 5 minuter eller tills helt emulgerade som en blandning. Detta kallas en RFL komposition.
5

Doppa Kevlar fibrer eller sladdar i RFL kompositionen med disponibel gummihandskar.
6

Placera Kevlar över gummit som du vill att det ska följas och placera det i en 500 grad Fahrenheit ugn. Kontrollera det var 20 minuter för torrhet. Det bör inte finnas några klibbiga eller mjuka ytor när Kevlar har torkat helt och hållet till gummit.
7

att ytterligare säkra Kevlar till gummit, dip gummit med vidhäftade Kevlar i RFL sammansättning och baka igen tills det är torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76195.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.