Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur balanserar Auto Wheels

obalanserade däck kan orsaka vibrationer mellan hjul och däck på din bil. Denna vibration sedan överförs till alla komponenter på din bil, vilket kan orsaka för tidig förslitning. Det är därför ganska viktigt att balansera nya däck innan du lägger dem på din bil, liksom varje gång dina däck roteras - vanligtvis fyra till sex tusen mil. Saker du behöver
balansering av däck maskin
Tänger
Sortiment av bly däck vikter
Visa fler instruktioner
1

bort de bevingade muttrarna på hjulbalansering som håller hjulet på maskinen. Dessa är placerade på de långa skruvarna på höger sida av maskinen om du är vänd mot framsidan av det. Så att köpa 2

Skjut dina hjul, med däcket på den, på maskinen de långa skruvarna går igenom tappmuttem hål i mitten av hjulet. Skruva bevingade muttrarna tillbaka på skruvarna.
3

Snurra däcket gång på maskinen med hjälp av handtaget på höger sida av maskinen. Släpp handtaget och vänta på att maskinen antingen pip, eller för den digitala displayen på maskinen att blinka ordet "klar."
4

Snurra däcket igen med hjälp av handtaget på höger sidan av maskinen. Veva handtaget uppåt så att däcket kommer att snurra fritt på maskinen ungefär tio gånger utan att fortsätta att rotera handtaget. Släpp handtaget.
5

Vänta tills maskinen piper igen. Läs den digitala läsningen på maskinens display. Denna digital avläsning är vikten i millimeter som behövs för att få däcket helt balanserad.
6

Hitta en bly däckvikt som matchar digitala viktavläsningen på maskinen. Kläm fast vikten på utsidan av hjulet med en tång, rada upp bredvid den yttre läppen av hjulets fälg.
7

Skruva den bevingade muttrarna som håller däcket på balansering av däck maskin. Dra ditt hjul off av maskinen, lyft upp det något så att hjulet glider av maskinen lätt och inte fastna på åsarna i skruvarna.
8

Skruva bevingade nötter tillbaka på balansblock. Detta kommer att bidra till att förhindra att förlora delar av maskinen för nästa användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76188.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.