Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man installerar ventilspindeltätningar i en Toyota Tercel

Den ventilskaftstätning, mer känd som en spindel, är en rörliknande bit gummi som monteras i din Toyota Tercel s däck fälg. Ventilskaftet är där luftslangar är införda för att fylla dina däck med luft. Ventilskaftet består av tre grundläggande delar: ventilskaftet lock, en gängad metall ventilskaft kärna och ventilskaftet själv. Med tiden kan ventilskaften dela eller bli skadade. När ventilskaftet är uppdelad eller på annat sätt skadas, måste den bytas ut. Saker du behöver
Ventilspindel core Tire Remover Review byta maskin
mattkniv
Spetstång sälja Grease
Byte ventilspindeln
Visa fler instruktioner

1

bort däcket från din Tercel och placera den på ett däck förändras maskin med kanten uppåt.
2

Skruva däcket ändra maskinens fästskruven ner på metallen stång som skjuter genom mitten av fälgen.
3

ta bort plastlocket ventilskaftet och ställ det åt sidan.
4

Sätt i ena änden av ett däck ventilspindeln core remover in ventilspindeln och vrid den moturs. Detta kommer att ta bort kärnan ventilspindeln. När ventilskaftet kärnan är ute, tillåter ytterligare luft instängd inuti däcket för att rusa ut.
5

Lyft kontrollgruppen av däcket förändras maskinen och sätet det vid sömmen av däcket och RIM. Tryck ner med foten på däcket förändras maskinens pedal. Detta kommer att engagera maskinens hydraulik och i slutändan kommer att "bryta" däckets pärlstav sigill från fälgen.
6

Låt däcket att ligga platt på insidan av fälgen och sedan använda en mattkniv för att skära ned rundade änden off av ventilskaftet. Detta uppsvällda ände sitter under insidan av fälgen. Om du har svårt att klippa det hela med mattkniv, använda ett par nål-tång för att dra gummibotten ut.
7

Placera en liten klick fett på botten uppsvällda ände ersättande ventilskaftstätning. Tryck in den nya ventilspindeln genom hålet i fälgen. Skjut den från baksidan tills den passar in i RIM: s hålet ordentligt.
8

Montera däck byta maskinens luftslang till slutet av det nya ventilspindeln. Dra upp på däcket och slog luften pedalen pumpfoten. Fyll däcket med luft tills du hör däckets kanter pop och bilda förseglingen. Ta bort luftslangen. Kontrollera att ventilspindeln kärnan i den nya ventilskaftet tryter då tillbaka locket ventilspindeln.
9

bort däcket från däcket förändras maskinen och montera den på din Tercel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76183.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.