Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Drivaxel Borttagningstips

Axeln är den centrala anslutningen för ett roterande hjul. Drivaxlar hjälper ibland bära tyngden av fordonet, men för fordon med oberoende fjädring de bara överföra drivande vridmoment till hjulen från motorn. Drivaxlar normalt avlägsnas genom användning av en kälke eller luft hammare på axeln flänsen. Axel Borttagning Wedge

Axel Borttagning Wedge placeras på axeln flänsen och hamrade att avlägsna. Det passar överföring storlekarna 440-T4, F7, 4T60, 4T60-E och 4T65-E. Addera Universal halvaxel Removal Tool

Universal halvaxel Removal Tool är gjord för att ta bort halvaxlar från CV axlar. Det fungerar på hela och trasiga halvaxlar.
Kiene Diesel drivaxel Remover

Kiene Diesel drivaxel Remover levereras med sex storlekar remover nötter, 7 , 8, 9, 13, 14 och 15 millimeter. Allt passar in i ett handhållet verktyg.
Komplett CV Axel Removal Tool

komplett CV Axel Removal Tool används som ett spett för att ta bort axlarna när du är oförmögen att passa en kil i axeln axeln. Den glidhammare kan du dra ut axeln rakt så minimera skador. Den är gjord speciellt för bilar från 1986 till nu.
Framaxel och Stub Shaft Remover

framaxeln och Stub Shaft Remover är gjord för att ta bort framaxlar som kan inte bändas bort. Du skruva på drivaxeln och slå den med en hammare. Addera Tiger Tool drivaxel Puller

Tiger Tool drivaxel Avdragare skruvas fast på axeln axeln och därefter knackade med en hammare. Den använder en fjäderbelastad enhet stift som ansluter till axeln flänsen för att minimera skadorna och har fullt justerbara dra vapen.
Axle Shaft Remover

Kent-Moore drivaxel Remover används för att ta bort bakre hjul driver axlarna när du inte kan bända axeln från axeln. Den är kopplad till en glidhammare och anknytning måste hamras på plats och ta bort axeln utan skador. De Kiene drivaxel Remover skruvar i axeln för borttagning av hammare. Den använder en fjäderbelastad enhet stift som ansluter till axeln flänsen, minimera skador och flygande metallfragment till axeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76181.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.