Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du ansluter en radialdäck

Radial däck är slanglösa däck som är standard på nästan alla fordon. När ett radialdäck punkteras av en spik eller annan väg skräp, kan den repareras i stället för att ersättas. Ansluta ett punkterat radialdäck kräver ett kit däck plugg som finns på varje bil butik för runt $ 5. Detta gör att du kan ansluta den radialdäck själv istället för att spendera pengar på en dyr mekaniker. Saker du behöver
Jack
rörtång
Tire plug kit
ringtryckmätare
Sax
Tänger
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa muttrarna på hjulet med punktering. Lyft upp änden av bilen med den punkterade radialdäck med en domkraft. Ta bort muttrarna med en rörtång. Dra av radialdäck.
2

Leta hindret orsakar punktering och dra ut den med tång.
3

Öppna däckreparationssatsen. Sätt 02:58 droppar av klister på infömingssond och lägg den i punkteringen. Arbeta den fram och tillbaka för att rengöra hålet och tillämpa gummicement runt det.
4

Ta ena änden av reparation remsan från däcket plugg monteringssats och igenom nålen i införingsverktyget. Sluta när det är halvvägs igenom. Sätt 02:58 droppar gummi cement på änden av nålen.
5

Stick in nålen i punkteringen förrän 1/4 tum av reparation band fortfarande sticker ut. Ge handtaget ett 1/4 varv och dra ut nålen. Reparationen remsan kommer inte komma med det. Skär resten av reparationen remsan stickning av punktering ner till 1/8 av en tum.
6

Pumpa däcket till det tryck som anges på däcksidan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76180.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.