Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter ett däck Utan Knapplås

låsklacken nötter ger ett effektivt sätt att avskräcka tjuvar. De ger bilägaren en extra känsla av trygghet, men gör det svårt att byta däck utan nyckel. Även om du kanske tycker att det är svårare att göra, kan du byta däck utan tappmuttem tangenten. Saker du behöver
Lug nut Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Ball-Peen hammare
fuskare bar
Jack
Jack står
Momentnyckel med socket förlängning (tillval)

Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna som inte är låsta. Placera en hylsnyckel i samma storlek som de muttrarna över varje tappmuttem, och vrid den moturs tills den är ungefär halvvägs utanför däcket.
2

Lossa låsta muttrarna. Placera en hylsnyckel en storlek mindre än tappmuttem direkt över toppen av varje låst mutter. Pound uttaget på tappmuttem med en boll-Peen hammare. När uttaget är ordentligt på plats, bifoga en tung spärr till uttaget. Placera fuskaren bar över spärren för att få mer vridmoment när du vrider den. Vrid bara fuskare baren tills tappmuttem lossnar.
3

Lyft fordonet. Placera domkraften under ramen av bilen direkt bakom däcket som kräver förändras. Använd domkraften för att lyfta bilen långsamt från marken. När bilen är i luften, placera pallbockar under ramen av bilen på båda sidor av däcket för att säkra fordonet.
4

bort muttrarna. Använd hylsnycklar att vrida muttrarna hela vägen bort däcket. Placera dem tillsammans i en lättillgänglig plats så att du kan sätta tillbaka dem när det behövs.
5

Byt däck. Ta bara bort den gamla eller skadade däck, och ersätta det med det nya däcket. Placera muttrarna tillbaka på däcket, dra åt dem helt och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76178.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.