Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Specs på Blizzak Däck

Vinterkörning kan vara förrädiska . Även om många fordon har låsningsfria bromssystem och antispinn , dessa funktioner är inte alltid tillräckligt för att hålla dig säker när du kör i snö och is . Blizzak däck - Bridgestones vinter - väder däck - finns i en mängd storlekar för att stödja allt från en kompakt bil till en SUV . Dubbfritt Is och snö

dubbfritt serien är för kupéer, sedaner, minibussar och delning . Två generella däck , den WS60 och WS70 , är tillgängliga , liksom dubbfria däck inriktade mot specifika märken och modeller av fordon . Beroende på storlek, bär WS60/WS70 ett genomsnitt av £ 1500 . , Blåses till en max 44 till 50 psi , och har en 11/32-inch- att 12/32-inch-deep slitbanan.

Performance Vinter /vinterdäck

Perfomance serien Blizzak däck är inriktad mot mindre personbilar . Den low-end däck i denna kategori , LM - 18 , har en max belastning av 783 kg. per däck , 44 psi topp inflationstryck och ett mönsterdjup på 10/32 inches . Den top- end prestanda däck , LM - 60 , är för sportbilar och sedaner lyx . Beroende på storlek , bär det här däcket 1356 till £ 2271 . , Blåses till 50 psi och har en 11/32-inch mönsterdjup .
Multicell Technology

Bridgestone skapar sin Blizzak is och vinterdäck med en patenterad Multicell teknik , en gummiblandning som exponerar nya porer som upprätthåller hantering som däcken slits .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76174.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.