Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur återställa Däck

Som den del av bilen som är i daglig kontakt med vägen, bilens hjul är känsliga för smuts, grymt, sporadiska gupp, och potentiell skada. Vatten, smuts, värme, och snötäckta vägar tar sin tribut på hjulen. Återställa dem, dock kan göras enkelt hemma, därefter undvika rejäl avgifter från bilverkstad. Dina däck och fälgar kan rengöras och repareras, vilket gör dem ser ut som ny. Allt som krävs är lite av armbåge fett, planering, och med hjälp av ett däck järn. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Brillo pad
200 grit sandpapper
500 grit sandpapper
Duk
Milt rengöringsmedel
Blunt Water Tool Review slang
Brasso polska
Aluminum pensel
Visa fler instruktioner
1

bort däcken från bilen. Placera en domkraft under bilen och höja den ca 3 inches från marken. Använd ett däck järn för att rotera hjulet s muttrarna moturs för att ta bort dem. Placera dessa nötter någonstans säkert så att de inte försvinner.
2

Rengör fälgar med varmt tvålvatten. Du kan använda en Brillo pad för envis smuts eller fläckar. Håll fälgar blöt om du använder något milt slipmedel.
3

Ta bort eventuell rost eller flagnande metall med sandpapper. Börja med en 200-slippapper och efteråt, byta till en 500-grit en till sand det skadade området. Denna finkornigare sand papper ger fälgarna en jämn, enhetlig yta.
4

Tvätta däcken med en fuktig trasa med med milt rengöringsmedel. Försök att ta bort några stenar eller grus från mellan åsarna. Ett trubbigt verktyg kan hjälpa till med detta, men undvika att använda något vasst, t.ex. en skruvmejsel, eftersom detta kan potentiellt punktera hjulen. När du har rengjort däcken, slang ner dem ordentligt. Byt däcken när bilen är fortfarande upp. Använd däck järn att man byter hjulet är knäpp. Sänk bilen till marken.
5

Sätt ett lager Brasso på fälgar och lämna den på över natten. Använd inte för mycket - ett tunt lager räcker. Följande dag, polera fälgar med en aluminium polish. Använd en ren trasa för att avlägsna eventuella rester från hjulets fälg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76171.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.