Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort en Rim Split ring

En delad ring är en lång tråd lindad i en dubbel-lager loop med en lös ände släpande längs toppen och botten. Dessa ringar kan hittas på fälgar av bilens hjul och bildar en fast infästning mellan däcket och fälgen. Om du behöver för att behålla dina däck eller fälg som helst, måste du försiktigt bort den delade ringen först för att följa upp med fullständigt avlägsnande av fälgen. Saker du behöver
Wire tång
Däck
2 pry barer
Visa Fler Instruktioner
en

Lokalisera ventilskaftet runt kanten av fälgen. Tryck stammen med en tråd för att tömma däcket helt.
2

Bryt pärlan mellan fälgen och däcket med däck tång. Flytta tången runt kanten tills däcket separeras från metallen.
3

Vänd på däcket över och bryta pärla på baksidan på samma sätt som du gjorde för den första .
4

Tryck ner däcket rätt nära slutet av den delade låsringen med hjälp av någon av de bända barer. Detta gör att du kan komma åt öppningen av låsringen.
5

Arbete i slutet av den andra spett under kanten av låsringen. Skjut stången under ringen tills den dyker upp från kanten.
6

Flytta första spett till gapet mellan ringen och fälgen. Skjut stången i springan för att ytterligare lyfta ringen bort från fälgen.
7

Slå den andra spett i den skapade ny lucka och skjut ringen upp ytterligare. Fortsätt att alternera pry barer tills ringen är helt skild från fälgen.
8

Skjut fälgen ur däcket långsamt tills de faller isär. Titta ventilspindeln när du trycker kanten förbi den för att undvika skador på stammen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76169.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.