Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort en däcket från fälgen Utan Tire Changer

I dagens värld är det många däck monterade på fälgar på en professionell butik eftersom det är säkrare än att göra det själv. Men när det blir dags att ta bort däcket från fälgen, kan du göra det själv utan att ha alltför många problem. Detta kan komma till hands om du har några gamla däck som du vill återvinna som fortfarande sitter på fälgarna, eller om du bara vill spara lite pengar. Saker du behöver
däckventil
core verktyg 36-tums brytjärnet
Spray silikonsmörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Placera däcket på en plan yta. Ta bort locket ventilskaftet för hand. Sätt i däck verktyg ventilkärnan in i centrum av ventilskaftet och vrida den moturs för att ta bort kärnan från ventilspindeln. Låt luft ur däcket helt innan du fortsätter.
2

Sätt huvudet på spett i kanten på fälgen där däcket möter fälgen och bänd läppen av däcket upp och över kanten på fälgen. Addera 3

Spray utsidan av fälgen med silikonfett. Arbetet kanten av däcket runt fälgen med spett tills ena kanten av däcket är helt utanför fälgen.
4

Upprepa Steg 2 för den återstående sträng av däcket, arbetar läppen genom resten av däcket och över kanten. Fortsätt tills däcket är avstängd av fälgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76162.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.