Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort vatten i en bensin Linje

Bensin och vatten inte blandas . Det är därför du ofta ser bensin i brand på toppen av en pool av vatten i actionfilmer . Bensin är mindre tät än vatten, så det flyter ovanpå . När vatten tränger in din bensin linje i bilen , kommer det inte blanda - det kommer bara att orsaka dig en huvudvärk . Det kommer att orsaka tvekan och knackar på din bil som kan leda till bestående skador . Ofta läcker in vatten i linje när du lämnar din bensintank delvis fylld natten och det bildas kondens i tanken . Detta kommer så småningom att sippra in i bensinen linje . Saker du behöver
Metanol
Visa fler instruktioner
1

Gå till din lokala bil butik och titta i frostskyddsmedel gasledningen produkter för en produkt som innehåller metanol . Metanol , som vatten , är tyngre än bensin . När du lägger till metanol , sjunker det till botten av din bensintank där vattnet har samlat in och absorberar vatten .
2

Köp en metanol produkt .
3 < p > Följ instruktionerna på produktens etikett att lägga till den i din bensintank . Vanligtvis spelar det ingen roll om du lägger produkten i före eller efter ett fill- up .
4

Vänta 15 till 20 minuter .
5

Starta bilen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71826.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.