Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort och montera en 480-8 Tire

4,80-8 däck är diagonalbältdäck konstruerade däcken med lager av tyg som runt däckets omkrets. Detta hjälper till att stabilisera slitbanan och förstärka den mot punktering. Däcket passar på en 8-tums fälg och är vanligast på släpfordon som släp, eller om ridning gräsklippare. De har en maximal lastkapacitet på omkring 590 pounds på 10 mph och kan blåsas upp till högst 60 pounds per kvadrattum tryck. Ta bort däcket är ganska hårt arbete, men att göra det själv kan du spara pengar. Saker du behöver
Automobile jack
Hylsnyckelsats
diskmedel och vatten
däckavtagare
Valve stem remover
Visa fler instruktioner
bort det gamla däcket

1

Support fordonets vikt med en bil jack och jack står, sedan bort hjulet med en hylsnyckel. Fullt tömma däcket och använda en remover ventilskaft att avlägsna ventilskaftet från däcket.
2

Stå på däcket så nära kanten som möjligt och pressa ner med fötterna för att bryta däckets vulst från fälgen. Vänd däcket och upprepa denna process för att bryta den pärlan på den andra sidan.
3

Blöt däcket med diskmedel och vatten. Sätt i en spak i mellan däcket och fälgen. Dra några av pärlan över kanten och håll den där. Placera annan spak några inches bort och dra ut mer av pärlan över. Ta den första spaken och sätt i det vidare längs strängen. Fortsätt så tills denna sidan av däcket är avstängd fälgen.
4

Vänd hjulet om och infoga en spak mellan däcket och fälgen på denna sida. Upprepa ovanstående process tills däcket är helt från fälgen. Addera Byta nya däcket
5

Fukta det nya däcket med diskmedel och vatten. Slip en kant på däcksidan över fälgen och tryck ner på däcket med händerna tills det är på kanten hela vägen runt, du måste trycka ner hårt, särskilt för de senaste några inches. Vrid hjulet om och arbeta här sidan av däcket på fälgen på samma sätt.
6

Använd verktyget ventilskaftet att ersätta ventilskaftet och pumpa upp däcket. Ta ratten till en auto center att vara balanserad.
7

Byt hjulet på bilens nav, sedan tillbaka och dra åt muttrarna med en hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70855.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.