Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur att lappa ett däck med ett kit och inte en Plug

Ändra en punktering är inte kul. Korrekt förbereda för en punktering är viktigt i händelse av en nödsituation. Du behöver inte längre en plugg för att temporärt åtgärda en punktering, bara en burk spray lim speciellt framtagen för att fästa ett hål eller en liten läcka i ett däck. Dessa spraya lim görs inte bara för att täta däcket men också för att blåsa upp det. Håll en burk av denna spray lim i bagageutrymmet. Saker du behöver
ringtryckmätare /tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Välj en burk spraylim. De flesta burkar kommer i små, medelstora och stora storlekar för olika bilar och däck.
2

Skruva av ventilkåpan från stammen på däcket och vara noga med att inte tappa bort det.
Sida 3

Placera munstycket från däcket lim på däckets ventilskaftet genom att skruva av munstycket på plats. När munstycket är på plats, kommer luft och lim börjar komma in i däcket och du kommer att få höra ett svagt väsande ljud. Töm hela kan i däcket.
4

Ta burken med däcktätningsmedel och sätt på locket på ventilspindeln.
5

köra bilen till en närliggande gas station och plats rätt mängd luft i däcket. Det rekommenderas att du kör bilen inte mer än fyra miles utan ordentlig inflation. Användarhandboken i bilen innehåller det rekommenderade trycket för däcken på din bil.
6

Reparera eller byt däck, företrädesvis med en professionell göra det. En burk däck tätningsmedel är bara en temporär fix.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70849.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.