Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Däck kommer inte Seat på fälgen

Däck skapa en tätning en hjulfälg när lufttrycket tvingar vulsten (en sträng av sår metall insidan av läppen av däcket) att pressa mot läppen av fälgen. Fälg har en mindre stöt vulsten måste passera över för att skapa tätningen när däcket att sittande. Den pärlan kommer, ibland stiga till det maximala däcktrycket (44psi för de flesta personbilar däck) och inte helt sittplats pärlan. Sittplatser besvärande däck kräver lite extra ansträngning och smörjning. Saker du behöver
Jack och pallbock
rörtång
ventilkärnan borttagningsverktyg flaska
Spray med fönsterputs
Spännband
Luftpump
Visa mer Instruktioner
1

bort däcket från bilen om du inte redan har gjort det: Lossa muttrarna på hjulet du ska ta bort, med hjälp av en rörtång, men ta inte bort dem helt . Lyft bilen med en domkraft, var noga med att placera uttaget på den plats som rekommenderas i bilens instruktionsbok. Använd en pallbock om du kommer någon anledning plats själv under bilen. Med hjul och däck från marken. Avlägsna muttrarna från klackarna och ta bort hjulet och däcket.
2

Ta ventilkärnan med en ventil verktyg kärna borttagning. Kärnan unscrews som någon bult.
3

Spray området pärlan som inte sittplats med fönsterputs från en sprayflaska. Processen är enklare med riklig smörjning. Fönstret renare föreskrivs att smörjning. Spraya ner i springan mellan läppen av fälgen och vulsten så att hela området är våt.
4

Wrap ett spännband runt däcket och dra åt den. Du vill ha det tätt nog för att driva däckets sidoväggar utåt men inte så hårt att du gör däckets slitbana lägenhet i något område. I grund och botten vill du nog press på spännbandet för att se till att däcken verkar uppblåst och sittande.
5

Bifoga en lufttillförsel och pumpa upp däcket. Den pärlan vilja sits med trycket från yttre trycket på lufttillförseln, smörjning och inåt åstadkoms av spännbandet. Släpp lufttillförseln och låt luften rinna ut efter sittplatser pärlan. Avlägsna spännbandet.
6

tillbaka ventilen verktyget kärnan borttagning och öka däcktrycket till fabriken rekommenderade nivåer. Montera däcket på bilen och dra åt muttrarna. Sänk bilen till marken och dra åt muttrarna igen till fabriken rekommenderat åtdragningsmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70838.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.