Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort reservdäcket på en Caravan

En viktig del av att äga ett fordon är förståelse där nödutrustning är placerad och hur man kan få det. Om du får punktering på din Dodge Caravan, måste du sänka reservdäcket från monteringen området under framför kupén. Det finns speciella verktyg som medföljer van att slutföra processen ordentligt. Med rätt förberedelser kan du ha din van tillbaka på vägen i en handvändning. Instruktioner
1

Öppna den bakre liftgate av Caravan. Leta upp frigöringsspaken på förvaringsfacket på förarsidan av lastutrymmet. Skjut frigöringsspaken uppåt för att ta bort locket.
2

Avlägsna domkraften, jack handtag och winchhandtag hårdvara från förvaringsfacket. Stäng den bakre liftgate.
3

Montera winchhandtaget komponenter i en "T"-form genom att trycka polstyckena ihop. Sitt i förarsätet och sätt in "T" handtag över Lossa muttern på brädan mellan de båda framsätena.
4

Vrid handtaget moturs tills muttern slutar snurra. Den reservdäck kommer att sjunka till marken under van när du vrider muttern.
5

ihop winchhandtaget komponenter i en rak, lång bar. I ena änden, kommer det att finnas en liten krok. Använd kroken för att dra däcket mot dig för att ta bort den från undersidan av bilen. Stå däcket upprätt, pressa hållartungoma på mitten spacer och ta bort den från kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70819.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.