Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man installerar ett Emergency Tire

De flesta moderna bilar är utrustade med en akut däck i stället för en matchande full storlek däck för att spara bagageutrymme. Installera den akuta däcket är relativt lätt. Den farliga delen byta däck på sidan av vägen. Enkla procedurer kan användas för att begränsa faran. Läs vidare för att lära sig hur man installerar en nödsituation däck. Saker du behöver
Däck jack
nödraketer
Emergency däck
orange triangel
rörtång
Hjullås passande
Visa fler instruktioner

1

När däcket initialt går platt, är det viktigt att du styra fordonet till axeln så fort som möjligt. Körning alla avstånd på en punktering kommer varp däckets fälg och göra installationen av akuta svårare.
2

När bilen är på axeln, var försiktig när du lämnar bilen. Komma ut på passagerarsidan är lämpligt oavsett vilken sida den platta är på. Försök inte att sätta din rygg för mötande trafik.
3

Ditt fordon alltid bör göra en nödsituation kit med facklor och orange reflekterande markörer. Lämna inte hemmet oavsett hur kort disken utan en nödsituation kit. Ditt liv kan bero på att vara väl ses av mötande trafik. Om det är dagsljus, använd den akuta triangeln och plats cirka en billängd bakom bilen. Om det är mörkt, använd väg nödraketer placerade två billängder bakom bilen och den akuta triangeln en bil längd bakom bilen. Med nöd markörer i stället
4

, ta bort stöttning enheten och lug skiftnyckel från fordonet. Om ditt fordon har tappmuttem lås, lokalisera låset passande att låsa upp och ta bort den låsta lug nut. Applicera nödbroms och använda rörtång och nödvändig passande att lossa alla muttrarna. Fordon bör förbli på marken under den här proceduren. Använd uttaget för att höja fordonet så att punktering är igång. Ta bort alla muttrarna och ta bort punktering från hjulnavet.
5

Du kommer att märka att den akuta däcket är mindre än den ursprungliga däcket. Detta är normalt. Montera den akuta däcket på hjulnavet dubbar och dra åt muttrarna så att däcket monteras jämnt mot hjulnavet. Koppla ur jack och lägre fordonet till marken. Dra åt alla muttrarna i ett stjärnmönster fram ordentligt. När däcket är på plats, återställa din säkerhet redskap och sätta gamla däck i fordon lagringsutrymme. Emergency däck är utformade att köras vid eller under 50 miles per timme och till närmaste reparationsverkstad. Kör fortare eller försöker göra det hemma är inte en bra idé. Det akuta däck kan komma ifrån varandra vid högre hastigheter och slitage slitbanan ner på en lång resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70723.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.