Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man fixar en spik punktering

Det händer att de bästa av oss, och det kommer sannolikt att hända oss alla någon gång i vår drivande livstid. Du kör över en spik, punkterar det dina däck och du får en lägenhet. Medan verkligen detta faller in i sfären av "något irriterande" till "måttligt frustrerande" beroende på omständigheterna, det finns en snabb lösning. Du kan även ha möjlighet att ta hand om det själv! Saker du behöver
Pen Tape
eller markör Tänger
eller skruvstäd-grip
Rasp Tool Review Plug
Plug införingsverktyget Sax
eller avbitartång

Visa fler instruktioner
1

Samla alla de rätta verktygen eller helt enkelt köpa en kommersiellt förpackad kit däck plugg. Hitta ett urval av utrustningar hos en butik som AllTireSupply.com (se Resources nedan).
2

Leta spiken genom att inspektera däckets slitbana. Om du inte kan hitta nageln, kan du behöva ta bort däcket och dränka den i vatten. Vattnet kommer att driva luftbubblor ur punktering och du kommer då att kunna korrigera det.
3

Placera en tejpbit precis nedanför nageln.
4

Rita en prick eller pil på bandet visar var spiken är. Detta kommer att hjälpa dig att hitta och åtgärda punktering när du drar ut den felande spiken. Dra ut nageln med hjälp av fingrarna, tänger eller ett skruvstäd-grepp, beroende på hur hårt den fastnat i
5

däcket.
6

Rengör punkterade området genom att trycka raspen verktyget genom hålet. En rasp verktyg är en metall fil och det inte bara rensar ut hålet men skapar också grövre kanter för att hjälpa hålet tätningen bättre till pluggen.
7

Thread pluggen (även kallad en mask) genom införingsverktyget (det ser ut som en nål).
8

Tryck införingsverktyget och plug in spiken punktionsställe. Låt det sjunka in tills endast ungefär en halv tum av plug lämnas utanför däcket.
9

Dra införingsverktyget rakt ur däcket. Detta bör lämna kontakten ordentligt i däcket som avsett.
10

Skär av ändarna av kontakten med sax, avbitare eller något som kommer att skära igenom det. Försök att skära av ändarna så nära däckets yta som möjligt.
11

Fyll däcket med rätt mängd luft trycket omedelbart om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70721.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.