Min 1990 Chevy Z24 inte startar när det är varmt tills den har svalnat

Chevrolet bil, såsom Chevy Z24, ibland utvecklar problem att starta när den är varm, på grund av placeringen av startmotorsolenoiden. Värme gör elektriska motståndet att öka i kablar och anslutningar. När startmotorn plockar upp värme, från motorblocket eller avgasgrenrör blir ledningarna ofta för varmt för att överföra den stora mängden ampere behövs för att ingripa med startmotorn. Lösa problemet genom att få en fjärrkontroll startsolenoid monteringssats. Montera bort från en plats där hög värme byggs upp. Saker du behöver
Remote starter solenoid kit
Hylsnyckelsats
Skiftnyckel
Extra batterikabeln
Säkerhet handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner

1

Välj en plats för att montera din fjärrkontroll solenoid, någonstans mellan batteriet och startmotorn. Om du monterar den direkt på metall, är det ordentligt jordad. Om du monterar den på något som inte är metall, lägg en jordkabel till den. Kör en tråd från den negativa polen på solenoiden till en av skruvarna du använde för att montera den.
2

Fäst den positiva kabeln från batteriet till den stora terminalen på fjärrkontrollen solenoiden. Bifoga några andra sladdar som går från den positiva polen på batteriet också. Beroende på var du monterar fjärrkontrollen solenoid, använd en längre batteritid kabel än vad du nu har på bilen. Addera 3

bort kabeln från den lilla startkontakten terminal på fabriken solenoid. Fäst den till motsvarande uttag på fjärrkontrollen solenoiden. Anslut en bygel från den stora batteripolen på fabriken solenoiden, den lilla startkontakten terminal på samma solenoiden.
4

Bifoga ett batteri kabel, som har en 3/8-tums klacken på varje ände, från den stora terminalen på fjärrkontrollen solenoiden, den stora terminalen av fabriken solenoiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67821.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.