High-Low Switch Problem med strålkastare

Headlight switchar tillåter föraren att växla mellan hel-och halvljus. Den strålkastare switch får ström genom den stora ledningar block bakom det, och är skyddad mot överspänning med en säkring på gruppcentralen. Replacement strålkastare switchar kan kosta hundra dollar för en del, men du kan spara lite pengar genom att diagnostisera ett problem med din strålkastare växla själv. Headlight Switch

En vanlig källa till problem med strålkastare switchar är kontakterna. De kontakter ansluter strålkastare blocket brytarens ledningar strålkastare switch. Kontakterna kan korrodera, bära ner eller till och med bryta. Inspektera kontakterna i din strålkastare switch för missfärgning. Skrubba bort missfärgningar med ett suddgummi och plats dielektrisk gel på kontakterna för att förhindra framtida korrosion. Dra upp den böjda kontakter med tång. Slitna kontakter måste bytas ut om de inte är tillräckligt lång för att ordentligt nå kontakterna från ledningarna blocket.
Headlight Switch Wiring Block

strålkastare switch ledningar blocket kan vara källan till de problem du har med din strålkastare switch, eftersom terminalerna på ledningar blocket kan korrodera precis som kontakterna på strålkastare switch. Terminalerna kan också smälta isoleringen täcker dem, vilket orsakar kortslutningar. Inspektera Kopplingsschema blocket för korrosion eller shorts. Rengör ledningarna på samma sätt som du rengjort kontakterna på strålkastare switch, och byt ut eventuella kablar som är sliten eller har smält eller saknar isolering.
Headlight säkringslastbrytare

Några säkringar på gruppcentralen verka på kretsarna strålkastare switch för att förhindra ökningar av el från skada strålkastare switch. En säkring förhindrar ett uppsving från att nå strålkastare strömbrytaren när en våg blåser säkringen. Men en trasig säkring förhindrar el från att nå strålkastare switch. Av denna anledning bör du kontrollera säkringarna som verkar på dina kretsar strålkastare switch för att se om någon av dem är blåst. Placeringen av gruppcentralen varierar med märke och modell av fordon. De flesta säkringarna kan tas bort från gruppcentralen genom att dra dem ur sina spår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66311.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.