Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsservo i en Jeep

Före införandet av makten bromsservon, var bromsarna på en Jeep helt manuell. Detta resulterade ofta i svårigheter när förarna appliceras på pedalen. När strömmen bromsservon infördes, minskade det kraftigt mängden tryck som krävs för att trycka ner bromspedalen, vilket gör körningen enklare. Om din bromsservon misslyckas, då du kommer automatiskt tillbaka till manuella bromsar, vilket gör bromsning svårt när mer. För att åtgärda problemet måste du byta ut den defekta booster, vilket tar ca 30 minuter att göra. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter bromsservo
Show Fler Instruktioner
1

Öppna huven. Lossa muttrarna som håller huvudcylindern till bromsservon med en skiftnyckel. Öppna förarsidans dörr, sedan skruva isär trim panelen under rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag. Ta bort klämman säkra kopplingen bromspedalen till bromsservon tryckstången med händerna.
2

skruva isär bromsservon från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Gå under huven igen och dra bort klippet vakuumslangen med händerna. Skjut huvudcylindern försiktigt bort av booster med händerna, utan att koppla bromsledningarna.
3

Dra bromsservon bort av brandväggen. Sätt i det nya på brandväggen och skruva till brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut booster tryckstången till bromspedalen kopplingen med fabriken stoppbygeln. Sätt tillbaka den undre instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag.
4

Skjut huvudcylindern på boostern och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera vakuum linje på ersättning booster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61777.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.