Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1987 Chevy Truck Generator

Generatorn monteras i en 1987 Chevrolet lastbil tar den roterande kraften i motorn och omvandlar den till elektrisk energi för fordonet. Denna ström skickas till batteriet och sedan resten av de elektriska delarna av fordonet, inklusive lampor, mätare och andra tillbehör som finns. Om generatorn börjar att misslyckas, eller misslyckas helt, sedan så gör de elektriska komponenter i fordonet, tills de alla misslyckas. För att åtgärda problemet måste lastbilens generatorn bytas ut mot en ny, vilket bör ta ca en timme att göra. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte generator
Visa fler instruktioner
1

Open upp huven. Ta bort den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel. Upprepa för den positiva polen. Leta generatorn på det övre vänstra hörnet av motorblocket. Ta bort anslutningarna på generatorn med en skiftnyckel.
2

Unbolt Svängmontering på generatorn samt fast fästet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Tryck generatorn åt höger för att lossa spänningen på remmen. Dra remmen från generatorn remskiva.
3

bort både justeringsskruven och fast bulten från generatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta ut generatorn med händerna. Ställ ersättare generatorn i fästet monterat på motorblocket och montera bultarna löst så att generatorn kan fritt svänga.
4

Skjut generatorn mot mitten av motorn och loop generatorremmen över generatorn remskiva, vilket gör att bältet inte är vriden eller böjd på något sätt. Dra generatorn till vänster, vilket gör bältet tätt igen, och dra åt skruvarna för generatorn.
5

Ta tummen och tryck ner på bandet i mitten av de två remskivorna att den är kopplad till. Om bältet böjer mer än 1/2 tum, sedan lossa generatorns bultarna och dra den längre bort från mitten av motorn för att göra bältet hårdare, sedan dra åt skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60618.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.