Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Honda Rear Lower Kontroll Arm

Honda Civic är en populär bil att skräddarsy , och det finns massor av olika sätt att gå om att göra det . En vanlig tråd omfattar emellertid sänka bilen för att få hantering och uppgraderingar prestanda . I processen , tillägger att negativ camber på hjulen , vilket kan verka överdrivet däckslitage . Ett sätt att åtgärda detta är att installera justerbara undre länkarmar i baksätet , som kommer att dra i den nedre delen av hjulet och minska camber . Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner < br >
1

Använd domkraften för att lyfta den bakre delen av Civic och sedan lägga den på pallbockar . Unbolt fälgar och däck med däcket järn och ställ dem åt sidan .
2

unbolt fabriken lägre länkarm från styrstaget på uppskov med 3/8-tums Ratchet och uttag . Denna styrstaget är där bromsen fäster vid fjädring , så det är ganska stort . Om tillgängligheten är ett problem , använd en skiftnyckel .
3

Koppla staget från den nedre styrarmen med en fast nyckel och spärrfunktion . Sedan unbolt det sista segmentet i den lägre länkarm från centrum av kroppen med hjälp av spärranordningen . Dra reglaget armen av fjädring och placera den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60241.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.