Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man monterar Bakbroms

När de bakre bromsarna på din bil behöver bytas, gör det själv och spara lite pengar. Det finns två typer av bromsar som används idag, består en av bromsbelägg och en rotor och den andra handlar om bromsbackar och en trumma. Svårigheten med att göra denna typ bilverkstäder själv beror på de verktyg du äger eller har till ditt förfogande. Ta bort skor och en trumma är annorlunda från kuddar och en rotor och kräver speciella verktyg för att få jobbet gjort på rätt sätt. Saker du behöver
Automobile jack
Jack står
Hammer
Bromsfjäder Tool Review bromsback borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Jack fordonet upp och ställ den på pallbockar för att förhindra skada under processen för montering av bakre bromsarna. Avlägsna hjulet och ställ den åt sidan. Om trumman är nytt, leta efter klipp på basen av två av lug dubbar och bryta dem. Efter detta, kan du slå på trumman runt omkretsen av den med en hammare för att bryta det gratis.
2

lokalisera varje del av den bakre bromsaggregatet. På toppen av hjulet är bromsen hjulcylinder. Till vänster om hjulcylindern är nödbroms ställdon arm och till höger om cylindern är bromsbacken returfjäder. Bromsskon hållare fjädrar håller en hållare stift och ligger på sidorna av hjulet ungefär halvvägs. Bromsbackarna passar runt hjulet.
3

Frigör bakbromsen returfjädern med bromsfjäder verktyg. Sätt fingret på baksidan av hjulet där bromsen skon hållarstift ligger. Placera änden av skon borttagningsverktyg över hållaren fjädrarna och vrid verktyget moturs för att ta bort fjädrarna.
4

Ta bort de gamla skor och hårdvara som går med dem. När allt tas bort ordentligt, är allt du kommer att se hjulcylindern upptill och bromsen skon justeraren i botten av hjulet.
5

Matcha de nya skorna med den gamla och installera hårdvaran från gamla till de nya skorna. Sätt i de nya skorna och hårdvara på hjulet och fäst dem till hjulet i omvänd ordning från att ta bort dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58957.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.