Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsarna på en 1990 Acura Integra GS

Byta bakre bromsarna på din Acura Integra GS är en av de många underhållsprojekt som du kan göra själv och spara pengar. Byta bromsarna är inte svårt. Det kommer att ta mellan 30 och 45 minuter att göra varje hjul, och du kan göra jobbet på din uppfart eller garage. Inspektera rotorerna, när du ändrar bromsarna, för att se till att det inte finns någon skada, såsom spår på ytan. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
Stålborste
bromsok kolv Tool Review Hylsnyckelsats

Visa mer instruktioner
1

Öppna motorrummet och sifon ungefär hälften av bromsvätska från huvudcylindern med en kalkon baster. Sätt vätska i ett uppsamlingskärl för senare återvinning. Placera stoppklossar framför framhjulen. Höj den bakre änden av den Integra med en bil-uttag. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med en rörtång och ta av hjulet från Acura.
2

Ta bort bromsok dammskyddet från bromsoket genom att dra bort det om det finns en. Lossa bromsok bultar med en socket och ratchet. Lyft bromsok från konsolen. Ta bort bromsbelägg, shims och låsfjäder från bromsoket. Rengör bromsok ordentligt med en stålborste.
3

Sätt i de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera shims bakom bromsbeläggen och tryck sedan på hållarfjädern. Placera bromsok på fästet och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Montera tillbaka hjulet på Integra och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk Acura till marken med domkraften. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg bromsvätska i behållaren och pumpa bromsarna tills pedalen känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58663.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.