Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1987 F-250 Bromsok borttagning Instruktioner

bromsoket på 1987 Ford F-250 kan ibland skadas eller slits ut, vilket kräver att det tas bort och ersättas. Bromsoket ansvarar för fastklämning bromsbeläggen över rotorn när bromspedalen är aktiverad, vilket medför att fordonet att stanna. Om tjockleken är skadad, kan det hindra trucken från att stoppa. Den 1987 F-250 med gem på sidan av oket för att hålla den del på rotorn. Du kan ta bort bromsoket i ungefär en timme, vilket sparar tid och pengar. Saker du behöver
träkloss
rörtång
Ordet jack
stödbenet
skruvnyckel
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Park Ford F-250 lastbil på ett jämnt underlag och slå av tändningen. Dra åt parkeringsbromsen och lägg en träkloss bakom en av de bakre däcken.
2

Lossa muttrarna på däcket du ska ta bort ett helt varv med en rörtång. Lyft upp fordonet med en domkraft och skjut en pallbock under axeln, nära däcket.
3

Sänk bilen på domkraften stå och flytta domkraft ur vägen . Avlägsna däcket från bilen, med rörtång för att ta bort muttrarna och ställa däcket ut åt sidan.
4

Lossa bromsledningen från bromsoket med en fast nyckel och ange bromsledningen upprätt så det inte läcker någon vätska. Lossa bromsoket från rotorn, med hjälp av en hylsnyckel för att lossa bultarna på bromsoket tills du kan glida ut dem för hand.
5

Haka loss bromsok från rotorn försiktigt med en skruvmejsel bända bromsok från rotorn, och ta bromsbeläggen utanför bromsoket för hand. Avlägsna rotorn från 1987 Ford F-250 och ställ den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58483.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.