Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Seat Bromsbelägg


När du byter dina bromsbelägg, vilket är den enklaste delen att reparera bromsarna på din bil, släpper du trycket på bromsok som håller bromsbeläggen mot broms rotorer eller diskar. Friktionen hos dynorna mot rotorerna eller skivorna är vad stannar fordonet. Här är hur som sittplats de nya bromsbeläggen ordentligt. Instruktioner
1

Återkoppla bromsoket till hjulet. Kontrollera att du har komprimerat bromsok nog att passa den över skivan med nya kuddar. Eftersom de nya beläggen är tjockare än de äldre, kan du behöva ta bort de nya kuddar och sprida bromsok lite mer för att passa runt hjulet. Snug ner bultarna till bromsoket tills det är på plats, och sedan ge den bultarna en sista bra, snäv sväng på skiftnyckel.
2

Kontrollera huvudcylindern under huven för att se till att du har tillräckligt med vätska. Om du inte gör det, fyller behållaren till markeringen. Om nivån på bromsvätskan är för låg, kan luft komma in i bromsledningar. Bromsning när luften är i ledningarna gör pedalen känns mjuk på grund av kompressibilitet luften.
3

dig bakom förarens hjulet och tryck på bromspedalen. Denna lag tvingar bromsvätska i bromssystemet och applicerar tryck på bromsok på hjulen. När tryck appliceras, kommer gapet mellan bromsbelägg och bromsskiva stänga tills bromsbeläggen sitter på ytan av skivan. Pumpa bromsen några gånger och se till att pedalen känns gedigen, utan mjukhet. Håll foten på pedalen och kontrollera att ITL inte startar stark och sedan mjuknar efter en minut eller så.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56838.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar