Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Bromsledningar

Review, en av de viktigaste systemen i din bil är bromssystemet. Allt från rotorer och bromsok till de linjer som gäller bromsarna är lika viktiga och från tid till annan måste ha kontroller som utförs. Rutinmässigt underhåll är en klok säkerhetsåtgärd som alla bör vara i praktiken att göra eller har gjort i butiken. Instruktioner
1

Inspektera broms raden i varje hjul och spåra linjen från huvudcylindern till hjulet. Linjen materialet är gummi och håller sig väl ur synpunkten av kemisk stabilitet till bromsvätskan. Gummi linjer behöver mycket nära inspektion som skador eller slitage kan vara svåra att se. Vid första tecken på slitage, har bromsledningen ersättas. Det är en god vana att byta alla bromsledningar samtidigt.
2

Mät ut avståndet för varje bromsledningen. Om du gör det till en vana att byta alla bromsledningar när en rad visar något slitage, kan du använda gummislang som ersättare linjer. Om du inte kommer att ersätta dem alla, så ska du definitivt planerar att byta ut raderna med rostfria linjer. Den reparatör kommer att göra en vidgad montering på slangen innan återmontering av systemet.
3

Börja på huvudcylindern och när du kopplar den gamla bromsledningen, gör den nya anslutningen med utbytesslang. Följ stigen av vardera av de fyra linjerna hela vägen till hjulet och slutet av bromsledningen. Upprepa detta för varje av de fyra bromsledningar.
4

blöder varje bromsslang för att avlägsna all luft och fylla på systemet med bromsvätska. Testa dina bromsar innan du tar ut den för en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56837.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.