Den Tire Studs Law i New Jersey

Varje amerikanska delstaten har en tydlig reglering om användningen av dubbar på sina vägar, och New Jersey är inget undantag. Delstatsregeringar reglerar noga användningen av däckets dubbar, ofta begränsar deras användning för särskilda månader. När det används överdrivet, kan dubbar skada vägen och resulterar i ökad infrastruktur utgifter för en regering. New Jersey

I New Jersey, är bilister får använda metall eller dubbar av gummi på däcken på sina fordon mellan Nov 15 och 1 april. Före 15 november måste bilens däck inte dubbdäck, och med den 2 april, får du inte längre använda dubbdäck.
Närliggande stater
p Om du är en bilist som bor i New Jersey, är det viktigt att vara medveten om de lagar däck stud av New Jerseys grannländer. Detta gäller särskilt om du ofta reser ut ur staten med bil. I New York, däck dubbar är lagliga mellan 16 oktober och den 30 april medan i Pennsylvania, dubbar är acceptabelt mellan Nov 1, och den 15 april. Studs är tillåtna i Delaware mellan 15 oktober och 15 april.
Slirskydd

slirskydd är ett alternativ till dubbar och är också vanligt på traktorer som en metod för att förbättra dragkraft vid plöjning eller blåser snö. New Jersey låter snökedjor, förutsatt att de inte är löst nog att falla av när fordonet kör. Bilister kan bara använda slirskydd när förhållandena är dåliga nog för deras användning för att vara rimligt. Addera Däck Studs

En typisk dubbdäck bär mellan 80 och 100 dubbar. Det är viktigt att ha dubbar installerats korrekt av en expert. Om de är installerade för djupt, de gör ingenting, för djupt, och de kommer att vara löst. Studs finns i många olika längder för att passa bil-och lastbilsdäck med olika djup i slitbanan. Spetsarna på dubbarna är gjorda av volframkarbid att tillhandahålla dragning på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98361.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.