Hur Dye gummidäck annan färg

Bil däck i allmänhet kommer i två färger: helsvart och whitewall - som är bara svart däck med vit sidovägg på den synliga sidan. Medan de flesta bilägare kan vara intresserade av att återställa däck till deras "som ny" svart, kan du ha andra skäl till att vilja färga eller måla däck - att göra ett däck gunga match utomhus landskapsarkitektur, till exempel. Dock kan eftermarknaden modifieringar kräver att du använder färg istället färgämne. Instruktioner
Under tillverkning
1 Rubber är naturligt vita, men färgat svart för däck.

Lägg önskad färg färgämnet till gummiblandningen under skapandet av däcket. Gummi är naturligt vitt, så kimrök sättes till standarddäck för att skapa den välkända svart. Kolsvart har den extra fördelen av att göra däck både lättare att hålla ren och mer hållbara, enligt "Idag fick jag veta ..." trivia webbplats.
2

stärka gummiblandning med kolsvart vid cirka 50 procent av vikten att ge däcken sin svarta färg.
3

Lägg färgat pigment för att ge däcken en annan nyans, som däcken företaget Kumho misstag upptäcktes under av sina insatser för att skapa "Burn" däck som avger färgad rök vid utbrändhet. Kumho använde en ungefär 10 viktprocent förhållande för färgämnet, som blommade till ytan av trappsteg under tillverkning.
Aftermarket
4

Köp ett däck dressing kit eller flaska däck färgämne som innehåller en svart pigmenterad polymer för att färga däck en mörkare svart. Dessa färgämnen och dressingar brukar komma i två former: aerosol spray eller gel svamp. Applicera färgämnet på lämpligt sätt, antingen sprutas på däcket eller gnugga gelén på ytan för hand. Detta återställer däcken till sin rätta svarta färg och "våta" lyster från den grå de ofta bleknar till över tiden.
5

Färga däcken med gummi färg om du vill ändra färg från svart. Dessa färgämnen finns i en mängd olika färger och i antingen en aerosolspray eller quart och gallon burkar. Applicera färgen som standard färg, applicera sedan ett lager av tätningsmedel när det är torrt till stöd i bevarandet.
6 Du kan måla däck en annan färg med hjälp av eftermarknadsprodukter.

Paint däcken med hjälp av en specialtillverkad däck färg som ett alternativ att färga. Detta kan vara det mest effektiva sättet att ändra färg däck om du inte vill ha dem i den traditionella svarta. Eftermarknadsprodukter kan användas som traditionell färg, med en grundfärg i vitt sedan en färgad päls som röd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98352.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.